Tel. 022 67 51 444
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Groeikapitaal voor extra verkoopcapaciteit

U heeft een uniek product met tevreden gebruikers. De organisatie, wat betreft kennis en werkprocessen, biedt een stabiel fundament voor een nieuwe groeifase. U bent voornemens om met extra verkoopcapaciteit uw omzet te verhogen. Kom eens met ons praten over uw business, de strategie en mogelijkheden voor groeikapitaal. Wij zijn business development participanten voor technische ondernemingen met een uniek product.

Er zijn over het algemeen wat minder zekerheden bij een investering in extra verkoopcapaciteit in vergelijking met afgekaderde cases zoals projectfinanciering of voorraadfinanciering. Desalniettemin zien wij business cases voorbij komen die vertrouwen wekken. Investeren in verkoopcapaciteit betekent normaliter een financiering met een looptijd van 2 tot 6 jaar. Er is tijd nodig om een goede Direct Sales organisatie of dealernetwerk op te bouwen. In veel gevallen wordt in deze situaties gebruik gemaakt van een converteerbare bedrijfsobligatie.

Als Business Development participanten beogen wij een bijdrage te leveren op het gebied van financiering en commerce. Wij blijven graag betrokken bij de progressie om grip te houden op de financiering en tegelijkertijd het bedrijf een omzetpush te geven. Wij brengen veel expertise en connecties mee om de verkoop te stimuleren en dealernetwerken te ontwikkelen.

Kennismakingsgesprek