Tel: 022 - 67 51 444
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Participanten voor sector Techniek

De stijgende vraag naar participanten wordt gevoed door liquiditeit krapte, ook bij gezonde MKB ondernemingen. Veel technologische innovaties worden bedacht in het MKB. Met extra groeikapitaal van participanten kunnen ondernemingen zich ontworstelen uit de kleinschaligheid en bouwen aan succes. Teveel bedrijven zijn te krap gefinancierd waardoor ze veel marktkansen missen.

Grote verschillen in bedrijfsfinanciering MKB versus multinationals

Het is opvallend dat MKB ondernemingen anders gefinancierd zijn als grote multinationals. De corporate sector haalt geld op de beurs op in ruil voor aandelen. Daarnaast maken ze gebruik van bedrijfsobligaties en bankleningen om vreemd vermogen aan te trekken. Veel MKB bedrijven hebben zelf alle aandelen nog in handen en hebben zich alleen nog maar gewend tot een bank voor een betaalrekening. Met financiële slagkracht van participanten kunt u in een hogere league spelen.

Werkbare situatie creëren voor bedrijf en participanten

Wij begrijpen de behoefte aan zelfstandigheid bij ondernemers. Het is logisch dat wij als participanten grip op hun investeringen willen houden. Market Mind heeft hier een goede balans in gevonden. Wij lichten onze ideeën graag toe aan ondernemingen met een goede business case en een onderscheidend product.

Business Development participanten op zoek naar synergie

Wij kunnen een commerciële push aan uw business geven middels groeikapitaal en begeleiding bij de groeirealisatie. Wij streven naar betrokkenheid als business development participanten bij ongeveer 5 technische ondernemingen. Ondernemers met een onderscheidend product en groeimogelijkheden kunnen zich bij ons melden. Wij nemen graag met u de business case door.

Kennismakingsgesprek