Tel: 022 - 67 51 444
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Business development participanten

Market Mind Participanten B.V. bestaat uit gelouterde executives die hun sporen ruimschoots verdiend hebben op financieel, commercieel en management gebied. U kunt ons associëren met business development participanten voor de Sector Techniek. Wij participeren in circa 7 technische MKB bedrijven met een goede winstverwachting en een onderscheidend product. Naast deze financiering dragen wij op commercieel, financieel en management terrein ons steentje bij.

Wij staren ons niet blind op cijfers maar analyseren tevens vanuit marktontwikkelingen, aanwezige know-how en het product portfolio. Daarbij houden wij nauwlettend ook in het oog of er sprake kan zijn van synergie in partnerships tussen de onderneming en onze kracht. Wij richten ons op business cases waarbij wij niet alleen een stuk financiering meebrengen maar tevens toegevoegde waarde met adviezen of business development initiatieven.

Als business development participanten zijn wij de ideale partij voor technische bedrijven met groeiambitiies. Daar waar grote multinationals via de beurs geld ophalen, blijven veel MKB hangen in kleinschaligheid vanwege beperkte financiële kracht. Wij houden van korte communicatielijnen, transparantie en resultaatgerichtheid. Voor meer informatie, zie visie.

Participatie voorbeelden

Scanner Rent

Market Mind participeert in Scanner Rent. Het betreft een handelsformule voor het verhuren van productiescanners met randapparatuur. Afgelopen periode zijn vele productiescanners toegevoegd aan het verhuurpark. Scanner Rent verhuurt in Nederland, BelgiŽ en Duitsland.

In 2016 is Scanner Rent distributeur geworden van het Duits merk Rowe Scanners.

Huis van Gemak B.V.

Market Mind speelt in op de trend dat ouderen langer thuis blijven wonen. Huis van Gemak levert badliften en trippelstoelen om een langer verblijf comfortabel te maken. Het verzorgingsgebied is inmiddels uitgebreid naar Frankrijk en Duitsland.

Imperoc

Market Mind participeert in Imperoc. Het betreft een handelsformule voor het voordelig aanbieden van stapstenen, flagstones en natuursteenstrips. Imperoc heeft exclusieve samenwerkingsovereenkomsten rechtstreeks met 3 natuursteenmijnen in Zuidoost Europa. Market Mind begeleidt met business development en voorraadfinanciering.

Voetenzakken

Gezien de seizoensgebonden business met pieken in de zomer, hebben wij voor Huis van Gemak nieuwe samenhangende productgroepen in de markt gezet ten om meer activiteit in de winter te handhaven. Te weten rolstoel voetenzakken.

Geurmachines

We hebben in 2016 een investering gedaan in een verhuurpark van geurmachines ten behoeve van:
  • » begeuring van winkelpanden
  • » etherische oliŽn voor gezondheidszorg
  • » geurverwijderaars

EcoLucht

EcoLucht is een nieuw merklabel met specialisme op het gebied van:

Pluslift

Specifiek voor gebruikers boven 100 kg heeft Pluslift een serie trapliften en plateauliften met extra draagcapaciteit. De markt voor heavy duty is groeiende.

Infraroodpanelen

De 3e pijlen van Ecolucht betreft het leveren van duurzame infraroodpanelen. Bij ruimtes die u minder lang verwarmt, biedt infrarood verwarming een interessante keuze qua verbruik, snelle opwarmtijd en luchtkwaliteit.