Tel. 022 – 67 51 444
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Participanten - ruimte voor groei

Ons participanten netwerk bestaat uit gelouterde executives die hun sporen ruimschoots verdiend hebben op financieel, commercieel en management gebied. Wij zijn allemaal zelf nog actief als ondernemer. Naast onze hoofdactiviteit hebben we een passie voor het begeleiden van andere ondernemers naar the next level.

Wij staren ons niet blind op cijfers maar analyseren kansen vanuit marktontwikkelingen, expertisegebieden en uw productassortiment. Daarbij houden wij nauwlettend in het oog of er sprake kan zijn van synergievoordelen met onze infrastructuur & expertisegebieden. Wij richten ons op business cases waarbij wij niet alleen een stuk financiering meebrengen maar tevens toegevoegde waarde met adviezen of business development initiatieven.

Rutger Derksen MBA

Na mijn internationale carrière bij Xerox ben ik al sinds 2003 actief als serie-ondernemer in de sectoren Health & Lifescience. Mijn passie is om naast deze eigen formules nog een aantal MKB bedrijven te begeleiden als participant. Actieve businesses zie:

Koen van der Voort

Ervaren bedrijfsconsulent, opgeleid professional en ervaringsdeskundige binnen de diverse land- en tuinbouwsectoren. Vakgebieden en ervaringen in Tuinbouw NL, management, veranderingsprocessen en bedrijfsstrategie. Met name de organisatorische impact van processen als schaalvergroting, bedrijfsopvolging en bedrijfsovername. Geregistreerd adviseur Bedrijfsovername FJ via opleiding bij Avans Hogeschool.